Här är menyn vi serverar kvällstid, alla dagar från 17.00.

SNACKS

Gougères 60

”Beer cheese” & jalapeño.

Tryffelpopcorn 65

Tryffelsalt, smör, Parmesan, torkad svart trumpetsvamp & färskriven tryffel.

Kryddiga kycklingvingar 70

Smält smör, bleu de Laqueuille & friterad persilja.

Friterade fläsksvålar 55

Lagrad svensk cheddar, torkad sherryvinäger, svartpepparemulsion & apelsinzest.

Rostade Valenciamandlar   55

 

 

FÖRÄTTER

Pocherad kungskrabba & crudo på hälleflundra 215

Limehollandaise, syrad morot, cayennepeppar & Goa-krasse.

Tempurafriterad majs 150

Syrlig tryffel- & brynt smöremulsion, torkad gräslök, vårlök & ostronskivling.

Steak tartar 165

Lagrad Parmesan, picklad silverlök, friterad vitlök, rostade mandlar, ceasaraioli & gemsallad.

Sallad på konfiterad kyckling med dragon & Dijon 170

Inlagda Piccadillytomater, enokisvamp, haricots verts, cornichons & smulad Gouda.
(Vegetarisk med sautérad svamp)

Halstrad kammussla ”signatur” 195

Äggröra, krispig potatis, lättrökt brynt smör, soja & färskriven tryffel.

 

VARMRÄTTER

Ångad torsk “Janssons Frestelse” 345

Råraka, karamelliserad lök, kaviar & vitvinssås med preserverad ansjovis.

Bakat primörägg med rostad kålbuljong & grillad citronaioli 235

Stekt king oyster, sauterad vattenspenat, edamamebönor, broccoli samt crumble på lagrad ost & valnötter.

Rostad fransk majskyckling 285

Friterad Hasselbackspotatis, kålsallad med “yuzunette”, rostade cashewnötter, miso-beurre blanc, shiitake, vitlöksgräs & brynt vitlöksolja.

Sallad på konfiterad kyckling med dragon & Dijon 270

Inlagda Piccadillytomater, enokisvamp, haricots verts, cornichons & smulad Gouda.
(Vegetarisk med sautérad svamp)

Steak tartar 275

Lagrad Parmesan, picklad silverlök, friterad vitlök, rostade mandlar, ceasaraioli & gemsallad.
Serveras med pommes frites.

The truffle umami burger 190

Välhängd oxhögrev, bringa & talg, rostat briochebröd, tryffelaioli, karamelliserad lök,
sojapicklad shiitakesvamp, picklad silverlök, krispig schalottenlök & lagrad Ken’s cheddar.
(Vegetarisk med sautérad svamp)
Med pommes frites. 230

Fish & Chips “TFE” 255

Friterade torskslag, pommes frites, curryremoulad, picklade grönsaker & grillad citron.

 

DESSERTER

Eton mess ”marängsviss” 115

Kompott & sorbet på fjolårets blåbär, mousse smaksatt med citrontimjan schweizisk maräng &
karamelliserad rostad råg.

Crème brulée  90

Med hjortron & Valenciamandlar.

Sticky toffee pudding 120

Rostade hasselnötter, vaniljglass & butterscotchsås smaksatt med ingefära.

Glass eller sorbet   40

Fråga din sommelier om dagens smaker.

Ett urval av ostar   125

Frukt- & nötbröd med kompott.

Följ oss på Instagram @gastonvin
 

Vinprovning

Boka till någon av våra temaprovningar eller skräddarsy din egen.

Läs mer

Menyn

Självklart finns det alltid något gott att äta till.

Läs menyn