Här är menyn vi serverar kvällstid, alla dagar från 17.00.

SNACKS

Gougères   60

Karljohansvamp, engelsk cheddar & salvia.

Tryfferade Popcorn   65

Riven Comté & torkad svart trumpetsvamp.

Kryddiga kycklingvingar   70

Smält smör, bleu de Laqueuille & friterad persilja.

Rökta Valenciamandlar   55

 

 

FÖRÄTTER

Hemrökt lax med rosépeppar   185

Citronsmetana, forellrom & krispig gurka.

Parfait på foie gras & kycklinglever   190

Toast, havssalt, lökmarmelad & vit champinjon.

Steak tartar med rökig tomatmajonnäs & picklade senapsfrön   165

Krispig schalottenlök, persilja, silverlök, stekt svamp & saltgurka.

Sallad på konfiterad kyckling med dragon & Dijon 170

Inlagda Piccadillytomater, enokisvamp, haricots verts, cornichons & smulad Gouda.
(Vegetarisk med sautérad svamp)

Halstrad kammussla ”signatur”   195

Tryfferad äggröra med friterad potatis, soja & lättrökt brynt smör.

 

VARMRÄTTER

Ugnsbakad torsk med brynt smör- & sherryemulsion   355

Lardonger, persiljerot, broccoli & rostade hasselnötter.

”Gryta” på bakad rotselleri   235

Brysselkål, vild svamp, persilja samt tryffelgräddsås & hasselnötsolja.

Oxkinder “48h”   295

Portvinsbräserade oxkinder, palsternackspuré, Åkerö-äpple, kastanjer, inkokt röd steklök, flower sprouts samt velouté på karamelliserad lök.

Sallad på konfiterad kyckling med dragon & Dijon 270

Inlagda Piccadillytomater, enokisvamp, haricots verts, cornichons & smulad Gouda.
(Vegetarisk med sautérad svamp)

Steak tartar med rökig tomatmajonnäs & picklade senapsfrön   275

Krispig schalottenlök, persilja, silverlök, stekt svamp & saltgurka. Serveras med pommes frites.

The Royal burger   180

Välhängd oxhögrev, bringa & talg, rosmarinaioli, Gruyère, Parmesan, karamelliserad lök, mâchesallad, Tellicherry-svartpeppar & rostat briochebröd.
(Vegetarisk med sautérad svamp)
Med pommes frites   220

Fish & Chips “TFE”   255

Friterade torskslag, pommes frites, curryremoulad, picklade grönsaker & grillad citron.

 

DESSERTS

”Eton Mess”   115

Höstäpple, Amaretto, yoghurtglass & citron.

Crème brulée med hjortron   90

Valenciamandlar.

Sticky toffee pudding   120

Rostade hasselnötter, vaniljglass & butterscotchsås smaksatt med ingefära.

Madeleinekakor   45

Citron, honung & bipollen.

Glass eller sorbet   40

Fråga din sommelier om dagens smaker.

Ett urval av ostar   125

Frukt- & nötbröd med kompott.

Följ oss på Instagram @gastonvin
 

Vinprovning

Boka till någon av våra temaprovningar eller skräddarsy din egen.

Läs mer

Menyn

Självklart finns det alltid något gott att äta till.

Läs menyn