Här är menyn vi serverar kvällstid, alla dagar från 17.

SNACKS

Gougères fyllda med engelsk cheddar 60
Kastanjehonung, fänkålsfrö & svart Sarawakpeppar.

 

Tryfferade Popcorn 65
Riven Comté & torkad svart trumpetsvamp.

Kryddiga kycklingvingar 70
Smält smör, bleu de Laqueuille & friterad persilja.

Rökta Valenciamandlar 55

FÖRÄTTER

Hemrökt lax med rosépeppar 185
Citronsmetana, forellrom & krispig gurka.

Parfait på foie gras & kycklinglever 190
Toast, havssalt, lökmarmelad & vit champinjon.

Steak tartar med parmesan & vattenkrasse 165
Picklad silverlök, friterad vitlök, mandlar & caesaraioli.

Umamisallad 170
”Pulled chicken”, sojapicklad ostronskivling, umamidressing, krispig lök & rökt Pecorino.
(Vegetarisk med sautérad svamp)

Halstrad kammussla ”signatur” 195
Tryfferad äggröra med friterad potatis, soja & lättrökt brynt smör.

 

VARMRÄTTER

Linfångad långa med pumpa & gula kantareller 280
Bräckt långa, friterad salvia, valnötter, lagrad ost & beurre blanc smaksatt med saffran.

”Gryta” på bakad rotselleri 235
Variation på kål, vild svamp, persilja samt tryffelgräddsås & hasselnötsolja.

Griskinder ”36h” 295
Rostad jordärtskockspuré, tryffelvinägerglaserade rödbetor & rostade hasselnötter.

Umamisallad 270
”Pulled chicken”, sojapicklad ostronskivling, umamidressing, krispig lök & rökt Pecorino.
(Vegetarisk med sautérad svamp)

Steak tartar med parmesan & vattenkrasse 275
Picklad silverlök, friterad vitlök, mandlar, caesaraioli & pommes frites.

Kalvschnitzel ”Björn Frantzén” 295
Sardellsmör, grillad citron, rostad potatis, rödvinsky & ärtsallad.

The “Italian job” burger 180
Välhängd oxhögrev, bringa & talg. Mozzarella, cheddar, basilikamajonnäs, semitorkade tomater, picklad Borettanelök & rostat briochebröd.
(Vegetarisk med sautérad svamp)
Med pommes frites 220

Fish & Chips “TFE” 255
Friterade torskslag, pommes frites, dill- & kaprismajonnäs, picklade grönsaker & grillad citron.

 

DESSERTS

”Eton Mess” 115
Blåbär, citrontimjan & råg.

Crème brulée 90
Lakris & hallon.

Madeleinekakor 45
Citron, honung & bipollen.

Glass eller sorbet 40
Fråga din sommelier om dagens smaker.

Ett urval av ostar 125
Frukt- & nötbröd med kompott.

Följ oss på Instagram @gastonvin
 

Vinprovning

Boka till någon av våra temaprovningar eller skräddarsy din egen.

Läs mer

Menyn

Självklart finns det alltid något gott att äta till.

Läs menyn