Här är menyn vi serverar kvällstid (alla dagar från 17). För att se vad vi serverar på lördagslunchen, se ”lördagslunch” i huvudmenyn.

Snacks

Tryfferade popcorn 60
Riven parmesan & torkad trumpetsvamp.

Foie gras- & kycklingleverparfait, 80
Rostad brioche, chutney på schalottenlök, rå svamp & havssalt.

Gougères fyllda med engelsk cheddar, 55
Kastanjehonung, fänkålsfrö & svart Sarawakpeppar.

Kroketter på kalvtunga & Karljohansvamp, 70
Serveras med sauce gribiche.

Saltade potatischips med tryffeldipp, 55

Castelvetrano-oliver, 50

Valenciamandlar, 55

Utvalda ostar, 45/bit eller 125/ 3 bitar
Frukt- och nötbröd  med kompott.

Förrätter

Rillettes på fläsklägg, 125
Marmelad på katrinplommon, levainbröd &  cornichons.

Gravad Auroralax ”sashimi grade”, 155
Smörstekta potatisplättar, äpple, Arenkhakaviar, färska örter & crème fraiche från Väddö Gårdsmejeri

Friterad kalvbräss ”Waldorf”, 195
Roquefort- & rotsellericrème, saltrostade valnötter, endive, stekt hjärtsallad samt vinterpäron infuserade med stjärnanis.

Handskuren tartar på sotad kronhjort med hasselnötsmajonnäs, 165
Rostad palsternackspuré, svart vinbärsgelé, krispig rödkål & kryddig krasse.

Halstrad kammussla, 210
Tryfferad äggröra med pommes paille, soja & lättrökt brynt smör.

Lobster roll med jalapeño & gurka, 195
Färsk hummer, rostad brioche, kräftstjärtar, paprika- & chilimajonnäs samt espelettepeppar.

Varmrätter

Sallad med marinerad kronärtskocka155 halv / 235 hel
Valenciamandlar & lättrökt saltbakad Rattepotatis, stekt svartrot, kronärtskockspuré, späda skott & tryfferad parmesancrème.

Umami sandwich, 145
Levainbröd, konfiterad kyckling, ostronskivling, parmesan, karamelliserad lök, picklad silverlök & tryffeldressing.
(Vegetarisk med sautérad svamp)

The Spice Girl burger, 180
Välhängd oxhögrev, bringa & talg, knaperstekt bacon, ”Seriously strong cheddar”, stekt gul lök, syrad jalapeño & Srirachamajonnäs. Serveras på briochebröd med sesamfrön.
(Vegetarisk med sautérad svamp)

Trippeltillagade pommes frites, 35

Tryffeldipp, 35

Fish & chips ”TFE”,  125  halv / 225 hel
Friterade torskslag, trippeltillagade pommes frites, dill- & kaprismajonnäs , picklade grönsaker & grillad citron.

Filé från Ibericogris samt trattkantareller på landgång, 325
Svartpepparsky, picklad rättika, krispig mandelpotatis & spetskål stuvad i tryffelbéchamel.

Ugnsbakad Skreirygg med blåmusslor & algsmör, 290
Glaserade morötter, bakad fänkål, lameller av Roscofflök, smörad musselbuljong & sjökorall.

Oxribs ”Stroganoff”, 295
Oxribs ”24h”, shoestring fries, karamelliserad lök, vitlöks-& dillpicklad gurka, smörstekta champinjoner &smetana.

Skogssvamp, ägg 63,4° & rotselleri, 235
Ekologiskt ägg från Sanda hönseri, ragu på skogschampinjon, syrad pärllök, pinjenötter, Comté samt buljong på rostad kål.

Smörbakad piggvarsfilé med pocherad kungskrabba & Arenkhakaviar, Dagspris
Serveras med pommes duchesse, smörad vitvinsås & syrad gurka.

Desserter

“Eton Mess”, 105
Kompott på Angelinoplommon med valnötsmousse, pumpaglass, grönpepparmaräng, kanderade valnötter & citrontimjan.

Grapefrukt- & rosmarincrème brûlée, 90

TFE “after eight”, 110
Chokladtartlett med päronkompott & myntaglass.

Sticky toffee pudding, 120
Rostade hasselnötter, vaniljglass & butterscotchsås smaksatt med ingefära.

Följ oss på Instagram @gastonvin
 

Vinprovning

Boka till någon av våra temaprovningar eller skräddarsy din egen.

Läs mer

Vinlunch

Varje lördag öppnar vi redan klockan 12.

Läs menyn och boka bord

Menyn

Självklart finns det alltid något gott att äta till.

Läs menyn