Här är menyn vi serverar kvällstid, alla dagar från 17.00.

SNACKS

Gougères 60

”Beer cheese” & jalapeño.

Tryffelpopcorn 65

Tryffelsalt, smör, Parmesan, torkad svart trumpetsvamp & färskriven tryffel.

Kryddiga kycklingvingar 70

Smält smör, bleu de Laqueuille & friterad persilja.

Friterade fläsksvålar 55

Lagrad svensk cheddar, torkad sherryvinäger, svartpepparemulsion & apelsinzest.

Rostade Valenciamandlar   55

 

 

FÖRÄTTER

Pocherad kungskrabba & crudo på hälleflundra 215

Limehollandaise, syrad morot, cayennepeppar & Goa-krasse.

Smörbakad tysk vit sparris 185

Currypicklad lök, spritärtor, rostade pistagenötter & beurre blanc smaksatt med saffran.

Steak tartar 165

Lagrad Parmesan, picklad silverlök, friterad vitlök, rostade mandlar, ceasaraioli & gemsallad.

”Salade Niçoise” 190

Sotad MSC-märkt tonfisk, primörägg, variation på tomater, färska bönor samt basilikapistou & Taggiascheoliver.

Halstrad kammussla ”signatur” 195

Äggröra, krispig potatis, lättrökt brynt smör, soja & färskriven tryffel.

 

VARMRÄTTER

Ångad torsk “Midsommar” 345

Färskpotatis, gräslök, forellrom, rågbrödschips, brynt matjessillsmör
samt crème på bakad äggula & gräddfil.

Stekt grön sparris & bakat primörägg 63.4° 250

Bondbönor, Gruyère, grillad citronaioli, hasselnötter, purjolök samt
rostad kål- & dragonbuljong.

Rostad fransk majskyckling 285

Friterad Hasselbackspotatis, kålsallad med “yuzunette”, rostade cashewnötter, miso-beurre blanc, shiitake, vitlöksgräs & brynt vitlöksolja.

”Salade Niçoise” 295

Sotad MSC-märkt tonfisk, primörägg, variation på tomater, färska bönor samt basilikapistou & Taggiascheoliver.

Steak tartar 275

Lagrad Parmesan, picklad silverlök, friterad vitlök, rostade mandlar, ceasaraioli & gemsallad.
Serveras med pommes frites.

The Calexico burger 190

Välhängd oxhögrev, bringa & talg, rostat briochebröd, ekspånsrökt cheddar, rostad paprika, grillad vårlök, chipotleglaze, limeaioli, friterad schalottenlök & gemsallad.
(Vegetarisk med sautérad svamp)
Med pommes frites. 230

Fish & Chips “TFE” 255

Friterade torskslag, pommes frites, curryremoulad, picklade grönsaker & grillad citron.

 

DESSERTER

Eton mess 115

Rabarberparfait, jordgubbar, chilimaränger,
kanderade Valenciamandlar & mousse smaksatt med Szechuanpeppar.

Crème brulée  90

Med hjortron & Valenciamandlar.

Sticky toffee pudding 120

Rostade hasselnötter, vaniljglass & butterscotchsås smaksatt med ingefära.

Glass eller sorbet   40

Fråga din sommelier om dagens smaker.

Ett urval av ostar   125

Frukt- & nötbröd med kompott.

Följ oss på Instagram @gastonvin
 

Menyn

Självklart finns det alltid något gott att äta till.

Läs menyn