Här är menyn vi serverar kvällstid (alla dagar från 17). För att se vad vi serverar på lördagslunchen, se ”lördagslunch” i huvudmenyn.

Snacks

Tryfferade popcorn 60
Riven parmesan & torkad trumpetsvamp.

Foie gras- & kycklingleverparfait, 80
Rostad brioche, chutney på schalottenlök, rå svamp & havssalt.

Gougères fyllda med engelsk cheddar, 55
Kastanjehonung, fänkålsfrö & svart Sarawakpeppar.

Kroketter på kalvtunga & Karljohansvamp, 70
Serveras med sauce gribiche.

Saltade potatischips med tryffeldipp, 55

Castelvetrano-oliver, 50

Valenciamandlar, 55

Utvalda ostar, 45/bit eller 125/ 3 bitar
Frukt- och nötbröd  med kompott.

Förrätter

Rillettes på fläsklägg, 125
Marmelad på katrinplommon, levainbröd &  cornichons.

Löjrom från Kalix, 195
Langos på blomkål & dinkel med lättstekt sidfläsk, syrad grädde, brynt smör samt inlagd lök.

Saltbakade gulbetor med getost & färska fikon, 160
Ängssyra, rostade valnötter & vinägrett på granatäpple.

Handskuren tartar på sotat kalvinnanlår, 165
Serveras med senapspickles, aioli, timjan, lagrad ost & smörstekt levainbröd.

Halstrad pilgrimsmussla, 210
Tryfferad äggröra med pommes paille, soja & lättrökt brynt smör.

Oxsvansravioli med pepparrotsvelouté & friterad shimeji, 175
Rostade hasselnötter, dragon & oxsteksky smaksatt med äppelbalsamvinäger.

Varmrätter

Sallad med marinerad kronärtskocka180 halv / 265 hel
Valenciamandlar & lättrökt saltbakad Rattepotatis, stekt svartrot, kronärtskockspuré, späda skott & tryfferad parmesancrème.

Umami sandwich, 145
Levainbröd, konfiterad kyckling, ostronskivling, parmesan, karamelliserad lök, picklad silverlök & tryffeldressing.
(Vegetarisk med sautérad svamp)

The “Reuben” burger, 210
Välhängd oxhögrev, rostat rågbröd, surkål, Gruyère, bräckt rimmad oxbringa samt senapspicklad gul lök.
(Vegetarisk med sautérad svamp)

Trippeltillagade pommes frites, 35
Ost & örter.

Tryffeldipp, 35

Fish & chips ”TFE”,  125  halv / 225 hel
Friterade torskslag, trippeltillagade pommes frites, dill- & kaprismajonnäs , picklade grönsaker & grillad citron.

Filé från Ibericogris samt trattkantareller på landgång, 325
Svartpepparsky, picklad rättika, krispig mandelpotatis & spetskål stuvad i tryffelbéchamel.

Gräddstekt torskrygg med glaserad kål & kålrabbi ”escabeche”, 315
Serveras med hollandaisesås toppad med rökt bacongrädde & gräslök.

Oxribs ”Stroganoff”, 295
Oxribs ”24h”, shoestring fries, karamelliserad lök, vitlöks-& dillpicklad gurka, smörstekta champinjoner &smetana.

Skogssvamp, ägg 63,4° & jordärtskocka, 220
Ekologiskt ägg från Sanda hönseri, ragu på skogschampinjon & rostad jordärtskocka, syrad pärllök, pinjenötter samt Comté.

Smörbakad piggvarsfilé med pocherad kungskrabba & Arenkhakaviar, Dagspris
Serveras med pommes duchesse, smörad vitvinsås & syrad gurka.

Desserter

“Eton Mess”, 105
Kompott på Angelinoplommon med valnötsmousse, pumpaglass, grönpepparmaräng, kanderade valnötter & citrontimjan.

Grapefrukt- & rosmarincrème brûlée, 90

TFE “after eight”, 110
Chokladtartlett med päronkompott & myntaglass.

Sticky toffee pudding, 120
Rostade hasselnötter, vaniljglass & butterscotchsås smaksatt med ingefära.

Följ oss på Instagram @gastonvin
 

Vinprovning

Boka till någon av våra temaprovningar eller skräddarsy din egen.

Läs mer

Vinlunch

Varje lördag öppnar vi redan klockan 12.

Läs menyn och boka bord

Menyn

Självklart finns det alltid något gott att äta till.

Läs menyn