Mat och vin (3/12)

En av de vanligast förekommande frågorna som dyker upp under våra provningar är vilken mat som passar bäst till vinerna vi har framför oss, så nu tar vi tillfället i akt och dyker djupare i detta ämne. Vi kommer att ta hjälp av köket hos the Flying Elk för att visa klassiska kombinationer och smakbryggor, men även titta hur strukturen i både maten och vinet påverkar helheten samt visa upp några användbara trick för att lyfta smakerna högre.

INFORMATION

Datum: 3 december
Tid: 18.00–20.30
Var: Corner Club, Lilla nygatan 16
Ålder: Minimum 20 år
Språk: Svenska
Sommelier: Lars Trogen
Pris: 895 kr (Betalning på plats)

BOKA

 

 

Följ oss på Instagram @gastonvin
 

Vinprovning

Boka till någon av våra temaprovningar eller skräddarsy din egen.

Läs mer

Menyn

Självklart finns det alltid något gott att äta till.

Läs menyn